Blog

Nieuws van Hofstede Het Holt

Hofstede Het Holt zet natuur én Brummen op de kaart

Hofstede Het Holt zet natuur én Brummen op de kaart

Luisterend oor voor mevrouw Marion Kloppert.

14 juni 2016

Het laatste werkbezoek van het college van burgemeester en wethouders voor het zomerreces was uitstekend gepland. Want sinds afgelopen weekend is de landschapstuin van Hofstede Het Holt weer enkele weekenden voor publiek geopend. Een echte landschapstuin met een oppervlakte van ongeveer 15.000 m2, gelegen rond een oude boerderij die stamt uit 1783, gelegen aan de Spankerenseweg 55 in Leuvenheim. Op het erf hebben de eigenaren, Marion en Gert-Jan Kloppert, sinds 2011 ook een bed & breakfast gerealiseerd in het pand ‘het Bakhuisje’.

Het voltallige college werd dinsdagmiddag enthousiast ontvangen door het eigenaarsechtpaar. Zij gaven een uitgebreide toelichting op het ontstaan en de ontwikkeling van de B&B-gastenverblijf en een rondleiding door de zeer sfeervolle tuin die in deze zomermaanden optimaal tot rechtkomt. Overigens was Hofstede Het Holt het college de afgelopen jaren al in het oog gesprongen. Zo was eind 2015 Het Holt nog één van de vier finalisten in de verkiezing beste “Pronkkamer” B&B in het jaar 2015. In 2013 is Het Holt door Bed & Breakfast Nederland gecertificeerd met 5 Tulpjes (de hoogst haalbare score). Een mooie prestatie in een periode van vijf jaar.

Burgemeester Van Hedel prees de ondernemerszin van het echtpaar Kloppert, maar bovenal ook het enthousiasme waarmee Hofstede Het Holt, maar ook alle andere kwaliteiten en bezienswaardigheden die onze gemeente te bieden heeft, continue enthousiast over het voetlicht brengen. “Betere ambassadeurs voor onze regio en onze gemeente kun je niet hebben”, aldus de heer Van Hedel.

Geef je reactie