Blog

Nieuws van Hofstede Het Holt

Het weekend van13 en 14 Juni is de tuin weer opengesteld

fotoHet weekend van 13 en 14 Juni  is ”Landschapstuin Hofstede Het Holt” weer geopend voor bezoekers, dit keer met een speciale gast…….

In een afwisselend landschap in de zogenaamde “Landgoederenzone” ligt de tuin van Hofstede Het Holt.

Deze tuin is een echte landschapstuin met een oppervlakte van ongeveer 15.000m2.  Het geheel ligt rond een oude boerderij die stamt uit 1783. Dit weekend zijn wij zéér vereerd om in onze tuin de kunstenares Franny Stolk te mogen verwelkomen. Franny is buiten dat zij een fervent tuinliefhebster is bekend van menig tuinmagazine in binnen en buitenland, ook een begenadigd kunstschilder en tevens grondlegger van haar boek : “Binnen en Buiten bij Franny Stolk”

Zij is in dit weekend aanwezig om haar boek te signeren voor liefhebbers, die het boek tegen een gereduceerde prijs kunnen aanschaffen

 

Openingstijden: 11.00 uur tot 17.00 uur. De entreeprijs is € 4,00. per persoon

 

De tuin van Het Holt kent een uitgezette route met informatiebordjes die u door de gehele tuin voert.

Het ontwerp en aanleg van deze tuin is uitgevoerd door de eigenaren die tevens voor het dagelijks onderhoud zorg dragen.  De zorgvuldig gekozen beplanting is in harmonie met de omgeving.

U zult verrast worden door de afwisseling in de tuin.

Zo zijn er meanderende bloemborders op kleur, een kruidentuin, een natuurlijke vijver omgeven door knotwilgen, een laantje met oude rassen hoogstam fruitbomen en een wilde bloemen weide.

Er zijn genoeg zitjes aanwezig om van de tuin en het omliggende landschap te genieten.

Aan het einde van uw wandeling hebt u de mogelijkheid om op ons tuinterras grenzend aan de wilde bloemenweide van een kopje koffie of thee te genieten, eventueel met iets lekkers erbij.

 

U bent van harte welkom om van dit mooie weekend te profiteren!!

 

Geef je reactie